sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Kaarinan Vasemmistoliitti Piikkiö Päivillä 26.5.2018

Kaarinan Vasemmistoliitto osallistui perinteiseen Piikkiö Päivän markkinatapahtumaan lauantaina 26.toukokuuta 2018 klo 10-15 välisenä aikana. Kaarinan Vasemmistoliiton teltassa oli mukana aktiiveista: Katri ja Matti Kapanen, Pentti Kallio, Raija Raittio, Elina Yläoja, Tapani Manninen ja Kaj Fredriksson

Päivä oli lämmin ja aurinkoinen, Vasemmistoliiton teltassa oli kasvomaalausta lapsille, joita tekijän mukaan kävi 5 tunnin aikana "varmaan 100". Lisäksi ohjelmassa oli renkaanheittoa. jossa palkintona lapsilla muumitikkarit ja aikuisilla yli 60 pisteestä kahvipaketti, rajaa alennettiin kuitenkin loppupäivästä. Paikalla myös valtuutettuja ja lautakuntien jäseniä. Suurimmat keskustelut käytiinkin lasten päivähoitoon liittyvistä asioista, myös kouluun liittuvät asiat herättivät keskustelua.

Tarjolla oli myös mehua ja Vasemmistoliiton materiaaleja, sekä oma Kaarinan Vasemmiston esite, jossa lueteltu tämän valtuustokauden valtuustoaloitteet. Esitteet ja varsinkin Vasemmistoliiton tarrat jaettiin kävijöille.Tapahtumassa oli kävijöitä runsaasti ja telttamme sijaitsi mukavasti keskellä tapahtumalavaa. Naapurissa olleet demarit ja heidän onnenpyöränsä houkuttelivat paljon lapsia, jotka siirtyivät sopivasti meidän telttaan, vanhemmat renkaan heittoon ja lapset kasvomaalaukseen. Välillä Vasennistopuolueet löytävät toisensa. :)
Saimme uuden kannattajan. Ville Vassari :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit omalla nimellä sallittuja. Asiattomat poistetaan.