sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Asetu Vasemmistoliiton ehdokkaaksi!

Päätökset tulevaisuuden hyvinvoinnista tehdään kunnissa. Kunnallisvaalit 9. huhtikuuta ratkaisevat, kenen ehdoilla hyvinvointia edistetään.

Keskustan, kokoomuksen ja perusuomalaisten hallitus vie Suomea jatkuvasti suuntaan, jossa eriarvoisuus lisääntyy ja pahoinvointi kasvaa. Kunnissa voidaan kuitenkin tehdä asioita paremmin. Kunnissa voidaan esimerkiksi päättää, että kaikilla lapsilla on tasa-arvoinen oikeus varhaiskasvatukseen.

Tämä edellyttää kuitenkin, että kuntien valtuustoissa on riittävästi päättäjiä, joille ihmisten tasa-arvoinen hyvinvointi on ykkösasia.

Asettumalla itse ehdokkaaksi pääset vaikuttamaan siihen, että kunnassasi tehdään oikeudenmukaisia päätöksiä kaikki kuntalaiset huomioiden. Ehdokkaaksi ryhtyminen ei edellytä erityisasiantuntijuutta, halu muuttaa omaa kuntaa ja asuinympäristöä paremmaksi on riittävä edellytys.

Tule mukaan Vasemmiston laajaan ja moninaiseen ehdokasjoukkoon! Lue lisää ehdokkuudesta ja ilmoittaudu mukaan sivuillamme osoitteessa http://www.vasemmisto.fi/kuntavaalit-2017/tule-ehdokkaaksi-kuntavaaleihin/

Kaarinan Vasemmistoliiton ehdokaslistalle voi hakea ottamalla yhteyttä vaaliasiamies Pentti Kallioon! Toimi nopeasti, ehdokasasettelu päättyy 28.2.2017 klo 17:00!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit omalla nimellä sallittuja. Asiattomat poistetaan.